مشاوره حقوقی رایگان - استعلام برگه صورتجلسه پلیس 110 تا چه مدت و چگونه قابل پیگیری است؟

سلام اسفند ماه سال 97 کیف من در محلی ربوده شد و طی تماسی با پلیس 110 این مورد را گزارش کردم و صوتجلسه 110 را پلیس بمن داد ولی شکایتی نکردم تا الان ... حالا اون برگه گم شده و من هیچ مدرکی ندارم چجوری و از چه طریقی میتونم پیگیری کنم که اون برگه وجود داشته؟ چون طرف دعوی من گفته اون برگه جعلی و الکی بوده و منو متهم به ادعای کذب کرده. میخواستم بدونم میشه پیگیری کرد و فهمید ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از مرکز 110 جویا شوید