مشاوره حقوقی رایگان - صورتجلسه پلیس

درود و وقت بخیر؛ بر سر پروژه ای به مشکل خوردیم با دو شریک دیگر ؛ اونها در تماس تهدید کردن به منزل میان و داد و بی داد میکنند ؛ اگر اونها مراجعه کردن و در منزل شخصی مزیبانشون شدیم.
جلوی پدر و مادرم یا هر شخص دیگری بدرفتار کردند یا اتهام کلاهبرداری زدند
میتونم با پلیس هماهنگ بشم و صورت جلسه بشه رفتارشون و اتهامشون؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهتر است آمادگی و هماهنگی با اطرافیان برای فیلم بر داری داشته باشید پلیس قبل از حادثه حاضر نمی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید صورتجلسه کنید و سپس شکایت کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت مزاحمت میتوانید با پلیس تماس بگیرید تا حاضر شوند و صورتجلسه کنند

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
تماس با 110 و یا مراجعه حضوری به کلانتری محل و طرح شکایت در دفتر خدمات قضایی

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر ایجاد مزاحمت کردند به پلیس تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود صورتجلسه شود و سپس طرح شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله می توانید صورتجلسه کنید و سپس شکایت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله می توانید صورتجلسه کنید و سپس شکایت کنید.