مشاوره حقوقی رایگان - صورت جلسه گم شده

سلام. من دوماه پیش با برادرم توی خونه درگیر شدیم و مورد ضرب‌ و شتم قرار گرفتم زنگ زدم پلیس. آمد صورت جلسه نوشت. و به من داد صورت جلسه رو از من توی بیمارستان دزدیدن. حالا میخوام ببینم باید چیکار کنم. البته اون روز که زنگ زدم کلانتری صداش توی گوشیم ضبط شده. با این میشه کاری کرد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با صدای ضبط شده نمیتوانید اقدام کنید . از کلانتری یک نسخه از صورت جلسه را بخواهید و سپس طرح شکایت کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به کلانتری محل مراجعه و نامه معرفی به پزشکی قانونی بگیرید به پزشکی قانونی مراجعه معاینه شوید تا برآورد آسیب های بدنی شود سپس به دفتر خدمات قضایی مراجعه و شکایت ایراد ضرب و جرح عمدی اقامه نمایید به همراه شهود و مدارک اگر دارید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اشکالی نداره به مرکز مرفوک کلانتری محل مراجعه کنید نسخه ای از گزارش در سیستم قاصدک ثبت شده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به کلانتری مربوطه مراجعه و درخواست کپی نمایید ،
صدای ضبط شده به تنهایی کفایت نمیکند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از کلانتری می توانید موضوع را پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود یک نسخه در نزد 110میباشد میتوانید رجوع کنید و دریافت...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به کلانتری مراجعه نمایید و درخواست کپی گزارش صورتجلسه پلیس 110 را نمایید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام به کلانتری مراجعه کنید و یک نسخه از صورتجلسه بگیرید،صدای ضبط شده جز مدرک نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید از کلانتری رونوشت از گزارش پلیس 110 را بگیرید