مشاوره حقوقی رایگان - سلب حضانت به دلیل ازدواج مجدد

سلام.
سال 98 جداشدم و حضانت پسرم که الان 9 سال دارد را در قبال مهریه گرفتم.
سال 99 دوباره ازدواج کردم و پسرم هم با ما زندگی میکند.
امروز پدر پسرم درخواست باطل شدن حضانت رو بابت ازدواج من داده است.
میخواستم بدونم حضانت باطل میشود؟
اگه باطل میشود میتونم در مورد مهریه ام که بابت حضانت بخشیدم اقدام کنم؟
در مورد حضانت و باطل نشدن آن هم راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرچند بذلِ مشروط ‌به واگذاریِ حقِ حضانت، نوعی بذل با شرطِ عوض است اما به دلیل آمره بودن و تکلیفی بودن حضانت، واگذاری آن نافذ نیست.
یعنی بذل مهریه در قبال حصانت باطل است واگر زوج سلب حصانت ازشما بعلت ازدواج نماید شما نیز میتوانید به مهریه خود که در قبال حضانت فرزندتان بذل کردید رجوع کنید