مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه خودرو

سلام وقت بخیر بنده یه خودرو پژو چندماه پیش خریدم به صورت قولنامه ای صاحب قبلی ماشینم از یه نفر دیگه خریده حالا دنبال صاحب اصلی خودرویم که هیچ نشانی از شخص نداریم
تمام مدارک ماشین به جز کارت خودرو که گم شده موجود الان فقط قولنامه دارم الان میخواستم راهنمایم کنید چکار کنم که هم کارت ماشین بگیرم بنام خودم هم تعویض پلاک کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

طرح دادخواست و استعلام از پلبس راهور جهت تعیین مشخصات صاحب سند