مشاوره حقوقی رایگان - یک ملک بدون سند خریدم بنام بردلایلی به نام برادر همسرم قولنامه کردم

با سلام و خسته نباشید من قبلا سوال کردم فقط میخواستم بدونم بنده به نام برادر خانمم قولنامه کردم به علت وام میخواستم بگیرم برای ساختش و همون تاریخ یک قولنامه (صوری) دیگه به نام خودم از برادر خانمم گرفتم برای احتیاط. الان به مشکل برخورد و میخوام شکایت کنم میخواستم بدونم خودم میتونم از فروشنده که به برادر خانمم داده شکایت کنم یا باید از برادر خانمم شکایت کنم لطفا یه راهی بگید میخوام خریدار ها کمتر بشه تا زودتر به شکایتم رسیدگی بشه. ممنون از لطفتون.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این مشکل با یک پاسخ چند کلمه ای حل نمیشه حضوری باید بررسی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر با برادر خانمتان قرارداد صوری دارید باید ابطال آنرا به طرفیت برادر خانم خود بخواهید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
قولنامه صوری باطل است و بر باطل اثری نیست در فرض اینکه قرارداد صحیحی فی مابین شما و برادرخانمتون منعقد شود باید علیه برادرخانمتون و فروشنده شکایت نمود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما از برادر خانم ،
مبایعه نامه خرید دارید ، شما مالک محسوب میشوید و نیاز به اقامه دعوا نمی باشد مگر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه از برادر خانمتون خریداری کرده اید شما طبق قرارداد مالک قانونی هستید و نیازی به طرح دعوا نیست.
اگر ملک سند دارد و به نام شما نیست می توانید علیه فروشندگان صاحب سند دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر باید بر علیه برادرخانم اقدام کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
شکایت بزای چی ، وقتی مبایعه نامه دارید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ابطال معامله صوری به طرفیت انتقال گیرنده مطرح نمایید
اگر با برادر خانم مبایعنامه دارید الزام به تنظیم سند مطرح کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شما با برادرخانم خود قولنامه صوری تنظیم نموده اید برای تنظیم سند حتماً باید مالک اصلی و شخص برادرخانم شما طرف دعوا قرار بگیرد

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با سلام ابتدا میبایست قراردادی که شما ضمن آن به براادر خانمتان انتقال داده اید بررسی شود و همچنین قراردادی که بطور صوری متعاقبا تنظیم شده است که نیازمند اخذ توضیح و بررسی دقیق شرایط حاکم بر معامله است. باید حضوری بررسی شود