مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک

باسلام. ملکی رو خریداری کردم که فروشنده مبلغ 450 میلیون گرفت قرار شد بعد 3ماه فروشنده با دادن پایانکار کل ثمن را دریافت کند اما فروشنده تفره میره با این حال چک منو برگشت داد چک برگشتی را بهمن طی یک قرارداد دستی 200میلیون از من گرفت و تاریخ چک بعدی رو یک ماه بعد گذاشتیم که فروشنده پایانکارر و بده و من کل ثمن باقی مانده و در قرارداد گفته شد30درصد ثمن برای منفسخ کردن از طرفین و اینکه املاک با وعده های تو خالی ما رو مجاب کرد تاریخ مشخص کردیمو بجای همزمانی چک با پایانکار نوشتن تاپایان بهمن درواقع بازی کلمات هرچه میگم پایانکاررو نشان بده میگه دست بخشداری است وبعدمتوجه شدم که ملک ماده99دارد که انهم جریمه را به دهیار نداد ودهیارطی تماس تلفنی اعلام کردن که جریمه پرداخت نشده وفروشنده میگه پرداخت کردم به بخشداری و املاک هم مبلغی که باید بعنوان چکی بابت تضمین فروشنده که به تعهداتش عمل بکند بنده نمیدهد و میگه بعد پرداخت ثمن و فروشنده میگه همان ماده 99 رو هولوگرام دار کردم مثل خودپایان کاره سررسیدچک نزدیکه ومن تااین لحظه چیزی جزیک مبایعه نامه دردست ندارم میتونم جلوی چک بگیرم واصلا بابت هیچ سند ومدرک قبل سررسید از فروشنده شکایت کنم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

نیاز به رویت مدارک.
امکان طرح دعوی مناسب وجود دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به توضیحات شما ، امکان تقدیم دادخواست الزام به اخذ
پایانکار و صورت مجلس تفکیکی و
الزام به انتقال سند رسمی وجود
خواهد داشت و اگر در قرار داد شرط
شده باشد امکان مطالبه خسارت هم وجود خواهد داشت

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

دادخواست الزام به اخذ پایان کار و پرداخت جریمه های زمین رو طرح کنید.

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

دادخواست الزام به ایفای تعهدات بدهید و با گواهی دادخواست درخواست مسدودی چک‌را به یانک ارایه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

الزام به ایفای تعهد مطرح نمایید نیاز به بررسی دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به اخذ
پایانکار و صورت مجلس تفکیکی و
الزام به انتقال سند رسمی وجود
خواهد دارد

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

باسلام
جهت ارائه راهکار حقوقی بهتر از مشاوره تلفنی بگیرید. و اسناد و مدارک شما مورد بررسی قرار بگیرند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای ارائه پاسخ مناسب مبایعه نامه شما باید بررسی گردد