مشاوره حقوقی رایگان - موتور مزایده برگه اوراقی

سلام، یک دستگاه موتور مدل 94 وجود دارد که بصورت مزایده و با برگه اوراقی به فروش رسیده و روی برگه مهر تملیکی هم خورده، موتور پلاک ندارد ولی شماره موتور و شماره شاسی و دیگر اطلاعات موتور سنگ نخورده است. اول اینکه این موتور قابلیت گرفتن مدارک قانونی مانند سند و ‌‌‌‌‌ غیره هست؟
دوم اینکه اگر بله، موتور از کرج ترخیص شده و در زنجان به فروش رفته، برای گرفتن سند و کارهای قانونی باید به کرج مراجعه کرد؟

پاسخ ها :

موتور برگ اوراقی موتور مزایده ای موتور سیکلت