مشاوره حقوقی رایگان - موضوع ابلاغیه

سلام خدمت همه ممنون از سایت خوبتون قبلا سوال کردم راجع به رضایت بدون قید و شرط داخل کلانتری که گفتید نمی توان پس گرفت الان این ابلاغیه واسم اومده میخواستم ببینم چیه لطفا سریع جواب منو بدید ممنون
«قرار موقوفی تعقيب»
نسبت به شكايت.......... عليه ......... دائر بر سرقت پرونده در مسير تحقيقات قرار گرفت، لذا نظر به اينكه شاكي طي صورتجلسه
ا از شكايت خود اعلام انصراف كرده و رضايت بدون قيد و شرط خود را اعلام نموده است، لذا قطع نظر از صحت و سقم موضوع اتهام
كتباًَ به مواد 100 - 104 قانون مجازات اسالمي مصوب 1392 و ماده 12 و بند انتسابي و نظر به قابل گذشت بودن موضوع مانحن فيه، مستنداً
ب ماده 13 قانون آيين دادرسي كيفري مصوب 1392 قرار موقوفي تعقيب متهم/متهمين صادر و اعلام مي گردد. قرار صادره به موجب بند
الف ماده 270 و 271 قانون فوق الذكر ظرف مهلت ده روز از تاريخ ابلاغ، به تقاضاي شاكي قابل اعتراض در دادگاه كيفري دو است.
دفتر، مقرر است پرونده برگشماري، در اجراي ماده 92 ، 267 قانون اخير الذكر امروز به نظر دادستان محترم برسد؛ در صورت موافقت
دادستان محترم به طرفين ابلاغ، پس از مضي مدت قانوني و قطعيت قرار از آمار كسر و بايگاني شود؛ در صورت اعتراض به قرار از سوي
شاكي جهت رسيدگي با حفظ بدل به مرجع صالح ارسال گردد.

پاسخ ها :

پرستو  رادمنش

سرکار خانم پرستو رادمنش :

سلام با توجه به اعلام گذشت نسبت به شکایت مطروحه پرونده مختومه شده است