مشاوره حقوقی رایگان - موضوع ابلاغیه قضایی

سلام و خسته نباشید.
یک ابلاغیه برام اومده علت حضور رو نوشته پیگیری شکایت مطروحه.
نوشته ظرف مدت 5 روز جهت پیگیری شکایت مطروحه حضور یابید و نتیجه عدم حضور بلادلیل بودن شکایت تلقی می شود.
من از کسی شکایت نکردم ولی یک ماه قبل یه خانمی توی مترو از من شکایت کردن با عنوان مزاحمت و رفتیم کلانتری و بعد دادگاه و با توضیحاتی که دادم از شرح واقعه، قاضی منو آزاد کرد.
حالا این ابلاغیه مربوط به اون شکایته؟معنی متن ابلاغیه و .... چیست و آیا باید برم یا نه؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام به نظر میرسد باید حضوری از طریق پیگیری نمائید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر از حضوری یا از طریق وکیل پیگیری کنید.