مشاوره حقوقی رایگان - ابطال اسناد صادر شده

1 - برادر من با رضایت پدر یک وکالت تام الاختیار گرفته
2 - تمام اموالی که به نام پدرم بود به نام خودش کرده و هیچ مبلغی به پدرم پرداخت نکرده و حتی در متن سندی که تنظیم کرده گفته شده که «غبن فاحش» از طرف پدرم پذیرفته شده و پدرم هیچ اعتراضی ندارد
3 - یک اقرارنامه هم تهیه کرده مبنی بر اینکه «اینجانب هیچ گونه ادعایی نسبت به اموال خود نداشته و با علم و اطلاع از معامله ی انجام شده ، رضایت خود را اعلام نموده و با اسقاط کافه خیارات از جمله خیار غبن فاحش و لو به اعلی مرتبه ، حق هر گونه اعتراضی را از خود سلب نموده ام»
4 - به میزان ارزش کل اموال از طرف پدرم به طرفیت خودش سفته امضا کرده (یعنی خودش میتونه علیه پدرم شکایت کنه)
آیا میشه پس گرفت؟
چطوری باید این کار انجام بشه؟