مشاوره حقوقی رایگان - ایا در صورتی که واخواهی رد شود، این امر به صورت صریح ابلاغ می شود؟

پرونده ای هست که منجر به محکومیت یکی از اشنایان من گشته و ایشان ملزم به پرداخت دیه شده اند. با توجه به اینکه واخواهی داده اند به حکم غیابی، اما با گذشت ماه ها خبری از ان نشده و ایشان مدت زمانی محدود برای پرداخت دیه دارند. حال سوال این است که : ایا در صورتی که واخواهی رد شود، صریحا از طریق سامانه ثنا ابلاغ می شود؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله با صدور رای واخواهی از طریق ثنا ابلاغ خواهد شد