مشاوره حقوقی رایگان - تصرف، تجاوز به پاسیو مشاع و تبدیل پنجره به درب ورود به پاسیو

باسلام ، بنده مالک یک واحد مسکونی هستم که به تازگی آن را خریداری نمودم ، در مجتمع های مسکونی که نقشه تمام آنها مشابه همدیگر است ، درب ورود به پاسیو مشاع مربوط به واحد اینجانب می باشد ولی واحد دیگر که تنها مجاز به داشتن یک پنجره مشرف به این پاسیو بوده است ، با تبدیل پنجره به درب برای واحد خود و تبدیل درب به پنجره واحد اینجانب ، ورود از واحد من به پاسیوی مشاع را بسته و خودشان امکان تردد دارن ، البته این مورد از بعد از ساخت واحد ها توسط مالک ابتدایی آن واحد انجام شده بود و بنده واحد را با داشتن یک پنجره به پاسیو خریدم که البته فروشنده هم گفتن طی شکایت می توانم آن را از واحد مذکور بازپس نمایم ولی به دلیل ایجاد مزاحمت توسط واحد مذکور ، به ناچار مجبور شدیم پنجره را ببندیم و اکنون واحد اشاره شده ، اقدام به تخریب آن درب ورود به پاسیو مشاع نموده است و در حال زدن سقف برای آن قسمت و سوار کردن سقف بر روی دیوار اتاق منزل ما نموده است که استقامت سازه هم از بین رفته است و با کوچکترین ضربه ایی امکان ریزش دیوار وجود دارد . سوال بنده این است که :
1- آیا من می توانم طی شکایت در دادگاه ، خواهان انتقال درب ورود به پاسیو برای واحد خود و قراردادن پنجره برای آن واحد شوم ؟
2-آیا من می توانم در خصوص تخریب سقف ایجاد شده در پاسیوی مشاع شکایت نمایم ؟
3- و اینکه برای ارائه مدرک محکمه پسند برای مورد اول چه مدارکی را باید به دادگاه ارائه نمایم و این مدارک را از کجا می توانم تهیه نمایم ، که درب ورود به پاسیو ، به واحد اینجانب باز گردد؟
باتشکر از شما

پاسخ ها :

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
دادخواست بدهید مطابق پروانه ساخت
اعاده وضع خواهد شد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اول به شهرداری شکایت کنید دوم اظهارنامه بدهید سوم به شورای حل اختلاف دادخواست دهید هیچ کس حق استفاده اختصاصی از محوطه مشاع را بدون رصایت تمام مالکین ندارد

صابر آبرنگی

جناب آقای صابر آبرنگی :

اگر در سند مالکیت هر واحد درخصوص پاسیو صحبت خاصی نشده باشد،جزو مشاعات بوده و برای تمام ساکنین است و درخصوص استفاده برای واحدهایی که امکان ورود به آن رادارند.درخصوص هرگونه دخل و تصرف در مشاعات باید رضایت تمامی مالکین باشد وقابل پیگیری و صدور دستور موقت ازدادگاه جهت جلوگیری ازادامه عملیات است.موفق باشید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام تصرفات مالک در قسمت مشایی بر اساس سند مالکیت می باشد در صورتی که هر شخصی تصرفی من غیر حق نماید امکان طرح شکایت از طریق دادگستری و رفع تصرف می باشد