مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کردن پاسیو به متراژ ساختمان

با سلام و احترام خدمت وکلا محترم
ما در آپارتمانی 4 طبقه ساکن هستیم، 3 واحد خانواده هستیم ،که طبقه اول که فردی غریبه است پاسیو را به متراژ19متر به صورت اساسی مسقف کرده که دو سالی هست حکم تخریب ماده صد آن صادر شده که فعلا در دستور موقت میباشد، حال ایشان رضایت محضری میخواهد بابت این‌موضوع ،آیا میتواند در آینده به متراژ خود اضافه کند این قسمت را؟
متشکرم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر و بستگی به این دارد که شما چه رضایت‌نامه‌ای بخواهید بدهید متن آن مهم است