مشاوره حقوقی رایگان - عقد هستیم ولی درصورت عدم تمکین چگونه باید از خود دفاع کنم

با سلام و خسته نباشید 19ساله هستم نامزد هستیم ولی میخوام طلاق بگیرم و نامزدم شکایت عدم تمکین کرده است و زفاف هم صورت گرفته است من چگونه باید از خودم دفاع کنم ؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .چون شما حق حبس ندارید در صورت عدم خوف ضرر جانی بدنی و فراهم بودن مقدمات زندگی محکوم به تمکین میشوید در صورت تحقق یکی از شرایط مندرج در سند نکاحیه میتوانید در خواست طلاق بدهید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما تمکین خاص داشته اید ودفاع از خود امکانپذیر است من می توانم راهنماییتان کنم در صورت نیاز تماس بگیرید.