مشاوره حقوقی رایگان - فروش سرقفلی ملک مشاع

با درود.
بنده با برادرم 3 دانگ 3 دانگ صاحب ملکی مسکونی تجاری هستیم و خانه دو طبقه که مغازه هم دارد که 6 دانگ سرقفلی آن به نام من هست
برای فروش سرقفلی مذکور است که آیا اجازه و رضایت برادرم که تنها در این مورد صاحب 3 دانگ مالکیت مغازه هست لازم هست.
در صورت فروش تنها 6 دانگ سرقفلی ایشان امکان شکایت و یا اقدامی قانونی دارند یا نه؟
ممنون از دادراه

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سلام،از جهت مالکیت 3 دانگ برادرتون، با اینکه سرقفلی به نام شماست برای فروش اجازه ایشان لازم است و حق مالکانه دارند و امکان شکایت و اقدام قانونی هم دارد.