مشاوره حقوقی رایگان - تعداد وکیل در پرونده

عرض سلام و ادب خدمت تمامی اساتید و حقوقدانان عزیز.
در موضوع واحد و اصحاب واحد 4 دعوی مطرح شده است که طی 4 کلاسه پرونده ثبت گردیده است. پس از اطلاع شعب رسیدگی کننده پرونده ها تجمیع و در یک شعبه قرار رسیدگی توأمان صادر گردیده است. یکی از اصحاب دعوی در 3 پرونده 2 وکیل و در یک پرونده یک وکیل معرفی نموده است. پس از جلسات دادرسی و قبل از صدور رای دادگاه بدوی فرد یاد شده برای کلاسه پرونده ای که یک وکیل معرفی نموده اقدام به معرفی وکیل جدید (وکیل سوم) نموده است. دادگاه پس از ختم رسیدگی رأی علیه فرد مورد نظر صادر نموده است. هیچ یک از وکلاء نیز استعفاء ننموده و عزل نشده اند.
سئوال اینکه آیا وکیل سوم معرفی شده توسط فرد یاد شده با توجه به تعداد وکلای دعوی مدنی (حداکثر دو وکیل) حق تجدید نظر خواهی دارد؟
اگر وکیل سوم حق تجدید نظر خواهی داشته باشد آیا صرفا نسبت به خواسته پرونده کلاسه ای که به عنوان وکیل اعلام وکالت نموده است؛ حق تجدید نظر خواهی دارد یا نسبت به تمامی خواسته های مطروحه پرونده کلاسه های 4 گانه فوق که مورد حکم قرار گرفته است؟
قبلا از ارسال نظرات دوستان کمال تشکر و قدردانی را دارم.

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام با تجمیع پرونده ها بسته به موضوعات مطرح در دادنامه و متفقا منفردا بودن وکلا و اختیارات آننها تجدیدنظرخواهی صورت میگیرد.