مشاوره حقوقی رایگان - خرید موتور سیکلت

با سلام و خسته نباشید
مدتی پیش موتور مدل 85 را خریداری کرده و مدارک کامل بود ولی به نام شخص دیگری بودن. ما موتور را به صورت قراردادی خریداری کرده میخواستم ببینم مشکل نداره؟ و در قولنامه خرج سند و خلافی موتور ذکر نشده که به عهده چه کسی باشه حالا خلافی و خرج سند قانون در زمان انتقال سند به عهده من هست یا فروشنده؟
با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هزینه تعویض پلاک به عهده خریدار است. هزینه تنظیم سند رسمی نصف نصف به عهده دو طرف است. هزینه خلافی به عهده هر کسی که استفاده کرده