مشاوره حقوقی رایگان - زورگیری با پلاک به نام من

باسلام .....دو سال پیش موتور سیکلتم را فروختم ولی خریدار بابت دریافت سند وبه نام زدن پلاک اقدامی نکرد و من به سهل انگاری خودم هیچ شکایتی از خریدار نکردم تا زمانی که ماموران اگاهی بابت اتهام به زورگیری با شماره پلاک موتور سیکلت، من را بازداشت کردنند.
قولنامه موتور سیکلت مفقود شده است.
صاحب دومی موتورسیکلت نزد ماموران اعتراف به دارا بودن وسیله کرد، ولی جرم را انکار!!!
حالا با این وضعیت چرا من باید ضامن داشته باشم و به دادسرا پاسخگو باشم!! ممنون میشم من را راهنمای کنید. باتشکر .

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

اخذ ضامن در جریان رسیدگی در دادسرا جزو روند پرونده میباشد