مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق فرزند در خانواده

باسلام. م هستم 29 ساله سوالم این بود. من از اول راهنمایی تا دبیرستان به مدت 6سال به زور کتک پدر مادر در مدرسه ای شبانه روزی به اجبار به تحصیل شدم خانواده من انقدر مرا تنبیه و از لحاظ روحی بهم شکنجه میدادند روزی 2بار از مدرسه فرار میکردم و شکنجه های وحشتناک. و از سال 85 به بعد از گرفتن دیپلم با برادرانم در زمینهای کشاورزی پدرم مشغول به کار شدم و از دوران مدرسه هم دچار افسردگی شدید شده بودم از سال 85 تاکنون بسیار سخت تلاش کردم پا به پای برادرانم کار کردم ولی نه پدر و نه برادرانم 14سال کار کردم و از درامد کلان که داشتیم هیچ مزدی به من ندادند درحالی هرسال با یک وعده خریدن ماشین یا خریدن خونه سرمو کلاه گذاشتن و + این شدیدا تو خونه مورداذیت و ازار روحی قرار گرفتم افسردگیم شدید شده تاجایی نه از لحاظ مالی و نه روحی و نه دکتر توصیه میکند برای ازدواج. اقای وکیل خواستم ببینم من چطور میتوانم هم حق و حقوق و هم شکنجه ها اذیت و ازارهارو تو دادگاه ثابت کنم؟ هم پولمو بگیرم هم بیماریمو ثابت کنم. من دیگه به چشم خانواده به خانوادم نگاه نمیکنم. فقط میخوام راه حل حقوقی رو برام بگید. دقیقا مثل یک برده بودم. پدرمم با برادرام دست به یکی کردن. خواهش میکنم سوالمو با دقت جواب بدید. خیلی خیلی خیلی ممنون. خدا حفظتون کنه.

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

در ابتدا تامین دلیل برای محاسبه دستمزد کارتون از طریق کارشناس با ارجاع به شورا ارایه بدید
سپس بعد از تعیین میزان دستمزد شما توسط کارشناس دادخواست مطالبه وجه بدید