مشاوره حقوقی رایگان - سوال در ارتباط با سند زدن ماشین

با سلام و عرض ادب.
من ماشینی را از شخصی خریداری کردم.
بعد از حدود 2سال ماشین را به فرد دیگری فروختم. و چون تمام مدارک ماشین را به فرد خریدار داده ام یادم نمی آید که صاحب ماشین قبل از من، من را الزام به تعویض پلاک کرده است یا خیر/
حال سوال اینجانب این است که اگر فروشنده قبلی که ماشین را به من فروخت الزام به تعویض پلاک کرده بود و من تعویض پلاک را انجام نداده ام آیا دفترخانه ای که من ماشین را به فرد دیگری بعد از 2سال فروختم امکان جلوگیری از سند زدن ماشین را به دلیل تعویض نکردن پلاک دارد؟و اگر جلوی فروش ماشین بنده را نگرفته آیا امکانش هست که فروشنده قبلی که ماشین رو از او خریدم بده را الزام به تعویض پلاک نکرده باشد؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

صاحب پلاک راسا با مراجعه به اداره راهنمایی و رانندگی جهت فک پلاک میتونه اقدام کنه . و مانعی برای انتقال سند ندارا