مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پیمانکار ساختمان

سلام، وقت بخیر.
قصد داشتیم ساختمان ویلایی را بازسازی کنیم و به همین علت یکی از اقوام را جهت انجام پروژه آوردیم و ایشان قراردادی آورده اما چون قرار بود بعضی بند ها عوض شود امضای آن را به تعویق انداختند وخلاصه بدون امضا و صرف صحبت ایشان که من با 180 میلیون این ساختمان را بازسازی میکنم و ما کار را شروع کردیم و قرار نبود ساختمان خراب شود و صرفا قرار این بود اطراف پی کنده شود و مقاوم سازی صورت بگیرد اما ایشان بدون هماهنگی ساختمان را خراب کردند و بعد از گلگی گفتند که میسازند اما چون قرار ما بر حسب اعتماد بود به این حرف تن دادیم و چند مورد در ادامه پیش آمد.
ابتدا نقشه، قرار بود ساختمان طبق نقشه ایشان پیش برود که نرفت و خودشان طرح سازه ساختمان را جهت کاهش هزینه عوض کردند که باعث ضعف ساختمان بود.
دوم وقتی ساختمان تخریب شد ایشان که اختیار تام داشت باید برای دریافت مجوز و پروانه ساخت اقدام میکرد اما نکرد و دهیار روستا به ما این موضوع را اطلاع داد و ما هم جلوی کار را گرفتیم تا به دنبال پروانه باشیم.
تا این جا این فرد پی ساختمان را بتن ریزی کرده بود و مقداری میله گرد بدون مدرک رسمی خریده و آورده بود. منظور این است که فاکتور رسمی نبود و مغازه ای بود و از طرفی نظام مهندسی به دلیل نامناسب بودن سازه دستور تخریب دادند که متحمل ضرر شدیم و البته برای حفظ آبرو و رعایت آبروی خانواده شکایتی از ایشان صورت نگرفت و صرفا از بابت این کار از ایشان گلگی شد و حال بعد از سه سال این فرد آمده و شکایتی تنظیم نموده و گفته آن موقع صد میلیون خرج نموده و الان با افزایش نرخ تورم حدود سیصد و نود میلیون می شود.
اولا که مدرک ندارد، دوما ضرر زده و مدارک آن موجود استو
ابتدا چه کاری باید کرد و آیا می توانم از ایشان شکایت و ادعای خسارت کنم یا نه و درباره شکایت ایشان چه باید کرد؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باسلام،شما نوشتید ایشان اختیار تام داشتند .بر چه مبنایی؟ وکالت؟ اگر چنین است اجرت به ایشان تعلق میگیرد بعلاوه هزینه کارهای صورت گرفته . اما حساب کارهایی که انجام دادند را باید ارائه دهند و در مقابل شما هم حق دفاع و هم حق شکایت متقابل دارید.