مشاوره حقوقی رایگان - خسارت عدم تنظیم سند

با سلام و احترام.
ما دو خواهر و دو برادر به همراه مادر هستیم که بعد از فوت پدر تعداد سه واحد مسکونی به ما ارث رسید که به علت مشکلات مجبور به فروش یکی از واحد ها شدیم و در زمان ثبت قرارداد به علت آگاهی نداشتن از وضعیت ساخت آپارتمان در قرارداد همگی تعهد دادیم تا در مدت یک سال سند بزنیم و در غیر این صورت روزانه مبلغ پنجاه هزار تومان به خریدار پرداخت کنیم. آپارتمان هم اصلا به خاطر کمبود پارکینگ و مشکلات دیگر شرایط زدن سند را ندارد و در حال حاضر نزدیک پنج سال هست که هر سال با پیگیری شکایت خریدار و رای آوردن، روزی پنجاه هزار تومان را یک جا پرداخت میکنیم. خریدار هم چون فقط به دنبال گرفتن خسارت هست هست اصلا نه به قیمت روز مالک را پس میدهد نه کنار می آید. آیا راهی برای توقف این خسارت به جز سند زدن هست؟
ما تا چه زمانی باید این مبلغ را پرداخت کنید؟ تا آخر عمر خریدار یا این که بعد از خریدار وراث خریدار هم می‌توانند از ما طلب کنند؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
قرار داد باید بررسی گردد