مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ماشین

سلام. ماشینی که شاسی ضربه خورده دارد و در قولنامه قید شده عقب جلو پلمپ. و طرفین امضا کرده اند آیا بعد از اینکه سند زده شدبه نام خریدار امکان شکایت هست؟ یا طرف میگه من سالم فروختم و خریدار امضا کرده خودش شاید زده باشه؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بستگی به قراردادتان دارد اگر درقرارداد کافه خیارات راساقط کرده باشید باستنادخیارعیب نمی توانیدلکن اگر شخص عملیاتی بکاربرده باشدکه عرفاتدلیس وفریب باشد بااستنادخیارتدلیس می توانید شکایت مطرح کنید