مشاوره حقوقی رایگان - هزینه مسقف کردن نورگیر در آپارتمان

باسلام. آپارتمان ما 10 واحد می باشد. 5 واحد شمالی که هیچ ارتباطی با نورگیر ندارند و 5 واحد جنوبی که از نورگیر استفاده فیزیکی و بصری می نمایند. آیا برای پوشش سقف نورگیر، واحدهای شمالی هم باید هزینه بپردازند؟ اگر جواب مثبت است، لطفا معنی و منظور از تبصره 3 ماده 4 اصلاحی در قانون تملک آپارتمان ها چیست؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

خیر فقط واحدهایی که بهره برداری میکنند با این توجه که کلا این کار خلاف مقررات شهرداری میباشد و استفاده اختصاصی از مشاعات محسوب میشود