مشاوره حقوقی رایگان - جانمایی پارکینگ

سلام ایا پیمانکار بعد از گرفتن پایان کار از شهرداری و دوسال بعد از گرفتن پایان کار میتواند نمایش پارکینگ را تغییر دهد؟ با اینکه سند به نام پیمانکار بود و سند را به نام خریدارها نزده بود اما خریدار در منزل ساکن بود و ایا شهرداری بعد از دادن پایان کار هرچقدر هم مالک باشد میتواند تغییرات انجام دهد یا خلاف میباشد، باتشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

جانمایی پارکینگ ها اگر در صورتمجلس تفکیکی قید شده و بر همان اساسدر سند آمده باشد دیگر نمیتوان تغییر داد.
اما تا قبل از صورتمجلس تفکیکی مشکلی ندارد مگر اینگه در قراردادی با اشخاص دیگر تعهد به انتقال آن پارکینگ را داده باشد که در اینصورت باید به تعهد اش عمل کند