مشاوره حقوقی رایگان - خونه پدری

سلام و عرض ادب چند سال پیش پدر شوهرم خانه ای رو از فرزند بزرگش میخره و زندگی میکنه و قولنامه دستی با مهر و امضا هر دو طرف و شورای روستا انجام میشه و چند سال بعد پدر شوهر خونه رو به همسر بنده که پسر اخری هست میفروشه به صورت صوری و قولنامه خرید و فروش بین‌شان رد و بدل میشه و امضای هر دو طرف بعلاوه شورا هست و حالا پدر شوهر مرده بقیه ارث تقسیم شده بعد از گذشت 7 سال وراث میگن ما اون خونه رو می‌خواهیم باید بین همه تقسیم بشه در صورتی که همسرم هر دو قولنامه را دارد که پدر در زمان زنده بودن نقل و انتقال را انجام داده ممنون میشم راهنمایی کنید جهت مراحل کاری

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به استناد مبایعنامه الزام به تنظیم سند مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر معامله صوری باشد واین امر اثبات شود وراث میتوانند ابطال نقل وانتقالات را از طریق دادکاه بخواهند درغیر اینصورت اصل بر اصالت قولنامه بوده وهمسر شما مالکیت برملک خواهد داشت