مشاوره حقوقی رایگان - فروختن ملک به یکی از فرزندان توسط پدر

سلام.خسته نباشید.ما چهار فرزندیم سه برادر و یک خواهر.دارایی پدر من یک باغ و یک خانه است که پنج سال پیش سه دانگ از باغ را به نام برادربزرگم زده و طوری ثبت کردن که مثلا برادرم این ملک را از پدرم خریده به مبلغ توافقی...و سه دانگ از خانه اش را هم به نام خواهرم زده ان را هم مثلا فروخته و خواهرم خریدار بوده..امسال پدرم فوت کرده و برادر و خواهرم صاحب خانه و باغ شدن و هریک سهم سه دانگ خود را جدا کرده و از من و برادر دیگرم منع کرده ان..ایا راه حلی وجود دارد که من این ملک را از برادر و خواهرم پس گرفته و به طور مساوی و شرعا تقسیم ارث کنیم؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

خیردرزمان حیات منتقل شده شرعی و قانونی وبافوت اگرهبه هم فرض کنیم دیگرعقدغیرقابل فسخ هم شده