مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و توهین

سلام خسته نباشید یه خانوم یه مدت صیغه لفظی پدر من شده بود و رابطه داشتن با هم بعدا که من فهمیدم و شماره این خانومو پیدا کردم کلی فحش و تهدید تو اس نوشتم براش ولی کار خاصی هم نکردم فقط یه بار گیرش آوردم دم خونش زدم حالا رفته شکایت کرده ازم به جرم تهدید و فحاشی به نظرتون قاضی چی میگه به من البته این خانوم ادعا کردن که من به زور وارد خونشون شدم وسایل آوردم این حرفا ولی قاضی اینارو قبول نکرد به نظرتون من چه جوری باید از خودم دفاع کنم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سلام
بار اثبات بر عهده ایشان است اگر اثبات شود برای تهدید وفحاشی عموما طبق ماده 608 محکوم می شوید و برای ورود به عنف نیز مشمول مقررات جزایی مختص به خود خواهید شد
برابر ماده 694 قانون مجازات اسلامی هر کس به منزل یا مسکن دیگری به زور یا تهدید وارد شود به مجازات از شش ماه تا سه سال حبس محکوم خواهد شد.
در هر حال در این خصوص می بایست از نظر وکیل بهره مند شوید
شما می توانید با بنده ویا همکاران محترم جهت مشاوره و سایر امور مرتبط تماس حاصل دارید

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، با اقرار صریحی که داشتید مبنی بر اینکه از طریق پیامک با الفاظ توهین آمیز ، رکیک و تهدید آمیز همسر موقت شرعی پدرتان را مورد خطاب قرار داده اید و همچنین ایشان را به عنوان یک زن ضعیفه در جلوی درب منزلشان و احیاناً جلوی انظار عمومی تحقیر و مورد ضرب و شتم و یا احتمالاً جرح قرار داده اید که در صورت اثبات ، قطعاً به مجازات عمل ارتکابی محکوم خواهید شد و دفاعی وجود نخواهد داشت . سؤال اینجاست مگر ازدواج موقت شرعی یا قانونی که در احادیث و روایات فراوان توسط نبی مکرم اسلام (ص) و ائمه اطهار (ع) نسبت به انجام آن با رعایت شرایطی تأکید و سفارش فراوان شده و ثواب مبادرت به آن هم با حصول شرایطی بسیار ذکر شده جرم و بی حیایی است ؟!!!

پرسشگر :

این خانوم اصلا مدرکی مبنی بر صیغه بودن ندارن فقط میگن یه بنگاهی گفته قبول دارین منم گفتم قبول بعدشم هیچ مدرکی نداره من به زور وارد شدم پزشک قانونی هم تایید نکردن صرب و شتم رو من حتی شکایت نامه ای رو که مامور تو منزل ما نوشته و این خانوم با زبون خودشون گفتن رابطه نامشروع داشته با پدرم

یک وکیل

سلام " تعیین مهریه و سپس خواندن صیغه موقت شرعی ازدواج توسط مرد با عبارت ( زوجتک نفسی فی المده المعلومه علی مهر المعلوم ) و گفتن ( قبلت ) توسط زن به شرطی که زن غیرباکره مانع شرعی نداشته باشد و عده خود را از ازدواج قبلی سپری نموده باشد کافی است و نیاز به اخذ عقدنامه شرعی موقت ندارد و این ازدواج از لحاظ شرعی نزد خداوند باریتعالی صحیح است ولی از لحاظ قانونی و رعایت نظم اجتماعی مستلزم اخذ عقدنامه موقت شرعی از عاقد است . با این حال چه رابطه مشروع و خدای ناکرده چه نامشروع بین پدر شما و خانم نامبرده برقرار شده باشد موضوع به خودشان ارتباط پیدا می کند و صرفا خودشان در صورت وقوع جرمی می توانند از یکدیگر شکایت نمایند و شما ذینفع در شکایت از آنان نیستید و بهتر است از اتهامات خود دفاع نمائید .

پرسشگر :

من اگه بخوام برا این پرونده وکیل بگیرم هزینش چقدر میشه

یک وکیل

سلام ؛ در پاسخ به سؤال آخر شما اعلام می گردد ؛ نرخ حق الوکاله وکیل چونکه جنبه خصوصی و دو جانبه بین وکیل و موکل دارد معمولاً اعلان عمومی نمی شود . برای آگاه شدن از جزئیات نرخ حق الوکاله می توانید با تلفن همراه وکیل مدنظرتان تماس حاصل نمائید.

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم