مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با عابر پیاده

سلام من دیروز دنده عقب می رفتم که یهو به یک اقا برخورد کردم زنگ زدم امبولانس و پلیس اومد و ماشین من رو برده اند پارکینگ و اون رو بردن بیمارستان و عکس و ستنی اسکن گرفتن گفتن هیچ شکستگی ندارد ولی گفت من درد دارم و بیمارستان گفت باید یک روز بستری بشه ولی ایشون بدون اطلاع به بیمارستان رو ترک کرده و هیچیش هم نشوده ولی رضایت نمی ده و ماشینم من رفته پارکینگ الکی می گه ال سی دی گوشیم شکسته من چیکار کنم چه طوری ماشینمو از دربیارم چه طوری رضایت بگیرم ؟

پاسخ ها :

محمد حسین حاجی آبادی

جناب آقای محمد حسین حاجی آبادی :

سلام
چون تصادف جرحی بوده قطعا به مصدوم دیه تعلق میگیره ، یا رضایتشو جلب کنید و یا اینکه باید روال قانونی طی بشه و دیه وی پس از صدور حکم دادگاه از طریق بیمه پرداخت گردد