مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حضانت نگهداری ام از پدر و مادرم

با سلام و خسته نباشید
من یه دختر 17 ساله ام پدر و مادرم در حال طی کردن مراحل طلاق هستند مادرم خیلی بسیار عصبی هستند و پدرم اعتیاد دارند و خرجی نمیدهند از هم جدا زندگی میکنند و من مجبور شدم با مادرم زندگی کنم او سالهاست که با رفتارش مرا شکنجه روحی می‌کند در واقع من هیچ آرامشی ندارم و هیچ خرجی ای برای فراهم کردن مایحتاج زندگی ام
میخواهم حضانتم از آنها گرفته شود
اما نمیدانم باید چه اقداماتی انجام بدهم
و میخواستم بدانم حضانت نگهداری از من را میتوانند به یک خانم 22 ساله مجرد بدهند یا خیر؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به اینکه سن شما به بلوغ رسیده لذا از تحت حضانت خارج هستید ومستقل میتوانید تصمیم بگیرید با پدر یا مادر زندگی کنید درخصوص نفقه هم میتوانید درصورتیکه درامدی ندارید وشاغل نیستید دادخواست نفقه به طرفیت پدر خود تقدیم نمایبد