مشاوره حقوقی رایگان - گواهی عدم سازش و تغییر سرپرست

سلام. همسره بنده مدتی است با فرزندم در منزل پدری سکونت دارند ... ایشان یارانه فرزندم را جدا و سرپرست را تغییر داده اند ( به استناد گواهی عدم سازش و حضانت )
1_ دادخواست طلاقی صورت نگرفته و ابلاغی هم نیامده و پرونده ای هم وجود نداره که به استناد آن گواهی عدم سازش صادر شود
2_ فرزند خارج از سن حضانت میباشد در نتیجه حضانتی هم وجود ندارد

سوال بنده این است که همسره بنده چگونه این مدارک رو تهیه و اقدام به موارد ذکر شده نموده است
1_ اعمال نفوذ و رابطه
2_جعل اسناد
3_ فریب مقام قضایی ..
آیا اقدام ایشان غیر قانونی نیست ؟

پاسخ ها :

حمیده پیراسته

سرکار خانم حمیده پیراسته :

پیگیر گواهی عدم سازش شوید که چگونه خواسته است گواهی از دادگاه خانواده صادر گردد .با استعلام از دفتر کل دادگاه خانواده میتوانید بررسی کنید

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

هر ادعایی نیاز به ادله اثباتی دارد و بهتر است به صورت حضوری یا غیر حضوری وقت مشاوره بگیرید تا موضوع کاملا بررسی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مستندات واخذ توضیحات از جوانب مختلف می باشد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام جوا این سوال ها در نزد خانم تان می باشد
شاید آرا غیابی صادر شده شاید هم ......

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید دید از چه طریقی و مدارک ارائه شده چه بوده تا پاسخ روشن داد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

گواهی عدم سازش چگونه به همسر شما داده شده از دفتر کل پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
گواهی عدم امکان سازش توسط دادگاه صادر خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد