مشاوره حقوقی رایگان - حکم رشد برای حضانت

سلام عرض شد خدمت بزرگواران
من دخترم متولد 83هستم 17سالمه پدر و مادرم جدا شدن از هم من رفتم دادگاه برای اینکه بهم اجازه دهند با مادرم زندگی کنم گفتن باید حکم رشد بگیرم میخواستم بپرسم چه سوالاتی قراره ازم پرسیده بشه تا امادگی کافی داشته باشم؟!!

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود شما از 9 سالگی می توانستید با مادر زندگی کنید الان دیگر از سن حضانت خارج شدید و نیازی به این کارها نیست.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

شما الان نیاز با حکم ندارید و تصمیم از 9سالگی به بعد با خودتان بوده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نیاز به حکم رشد نیست و خودتان می توانید تصمیم بگیرید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

از 9 سالگی تصمیم با خود شما بوده که با چه کسی زندگی کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در این خصوص نیازی به حکم رشد نیست ولی در هر صورت می توانید سوالات مربوطه را از گوگل پیدا کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نیاز به حکم رشد نیست و خودتان می توانید تصمیم بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در خصوص مسائل مالی و غیرمالی شما سوالاتی مطرح خواهد شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از بعد از 9 سالگی میتوانید با هر کدام از والدین که تمایل دارید زندگی کنید.اما برای حکم رشد سوالهای مالی و غیر مالی که نشاندهنده بلوغ و رشد ذهنی میکند میپرسند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نیازی به حکم رشد نیست می توانید به اختیار خود نزد مادر زندگی کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

نیازی به حکم رشد نیس شما بالغ هستید وباهریک ازپدریامادرتان میتوانید زندگی کنید وهزینه شما را پدرتان باید پرداخت نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

الان نیاز با حکم ندارید و تصمیم از 9سالگی به بعد با خودتان بوده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود نیازی به حکم رشد نیست می توانید به اختیار خود نزد مادر زندگی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بیشتر سوالات مالی و اینکه از لحاظ مالی چگونه یک زندگی را اداره می نمایید و
و برای ادامه زندگی با مادر ، نیاز به حکم رشد نخواهید داشت ولی

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سوالات مالی پرسیده می شود بدین نحو که ارزش عرفی اقلام مالی را بدانید و ان را به گونه ای برنامه ریزی کنید که حیف و میل نشود

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
سن حضانت دردختران 9سال است بنابراین شما از حضانت پدر ویا مادر خارج هستید ومی توانید به دلخواه باهرکدام که مایل هستید زندگی کنید واین موضوع ربطی به حکم رشد ندارد حکم رشد مربوط به تصرف در امور مالی است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شما از سن حضانت خارج هستید از 9 سال به بعد خودتان می توانید تصمیم بگیرید با چه کسی زندگی کنید
وقتی 18 ساله شوید به رشد رسیده اید اخذحکم رشد زیر 18 سال جهت اداره امورمالی توسط خود شماست که اداره آن بر عهده ولی قهری بوده است

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

با سلام نیاز به حکم رشد نیست و خودتان می توانید تصمیم بگیرید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

شما نیازی به حکم رشد ندارید البته قبل از 18 سالگی اقدامات مالی فقط نیاز به حکم دارد.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام صرفا سوالاتی ک تشخیص دهند شما قادر ب اداره خود از لحاظ مالی و روانی و قدرت تصمیم گیری هستید. اما توجه داشته باشید شخص بعد از سن بلوغ میتواند با هر کدام والدین ک مایل یاشد زندگی کند. نگران نباشید و بدون استرس به جلسه بروید