مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تخلیه از طرف موجر

درود
مالک منزل من پارسال به من گفت اجاره را افزایش بده و بشین ولی جهت تمدید در بنگاه حاضر نشد و گفت لازم نیست ولی الان 3 ماه زودتر از اون درخواست تخلیه را دارد ،
با توجه به تمدید خودکار در دوران کرونا و تمدید نشدن از طرف مالک و با توجه به اطلاع بنگاه آیا میتواند حکم تخلیه بگیرد و یا زودتر درخواست تخلیه کند ؟

پاسخ ها :

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

اگرمدت شماتمدیدشده باشد خیر
امامحض احتیاط به شورای حل اختلاف محل برویدوبپرسید