مشاوره حقوقی رایگان - صاحب خانه میگه زود تر از موعد قرار داد باید خانه رو تخلیه کنی

با سلام خدمت وکلا. هشت ماهه یه خانه اجاره کردم قرار داد به نام دو نفر نوشته شده مادر و پسر . الان سال 1402 هستیم مادر بنده 23روز پیش به علت افتادن از پله های منزل دچار شکستگی استخوان پا شد و مدتی در بیمارستان بستری بود بعد از ترخیص منتقل شدن به منزل بستگانشون برای مراقبت تا بهبودی کامل بشه . صاحب خانه یکی دو روزه خانه رو آگهی کرده برای اجاره آمدن خانه رو ببین با توجه به اینکه از قرار داد مون 4ماه باقی مانده بنده بنده از ورود مستاجرین جلوگیری کردم و ایشان گفتن چونکه مادر شما در منزل حضور ندارن شما هم نباید اینجا زندگی کنی من دختر جوان دارم نمیتونم با شما ادامه بدم و حتی گفتن حتما باید دستور تخلیه بگیرم یا پلیس بیارم آیا ایشون میتونن طبق قرارداد بنده رو بیرون کنن لطفاً راهنمایی بفرمایید چه کار باید انجام بدم

پاسخ ها :

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

طرح شکایت مزاحمت و ممانعت از حق علیه مالک کنید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام درود تا اتمام قرارداد اجاره نمیتوانند نگران نباشید برای پاسخ دقیق از مشاوره تلفنی استفاده نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر موجر نمیتواند مانع استفاده کردن شما از خانه بشود

بعد از اتمام مهلت قرارداد اجاره
، امکان تخلیه مورد اجاره ، وجود خواهد داشت البته با شرایط خاصی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمان اتمام قرارداد نمی تواند تخلیه کند مگر اینکه در قرارداد شرط فسخ پیش بینی شده باشد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

خیر تا پایان مدت اجاره نامه ملک در اختیار شما می باشد .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر تا پایان قرارداد نباید ایجاد مزاحمت کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تا زمانی که مدت اجاره باقی است می‌توان مطابق قرارداد از آن استفاده نمود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است
لکن تا اتمام مدت اجاره امکان تخلیه نمی‌باشد مگر طرفین توافق نمایند...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند برررسی بیشتر و گفتگو متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان