مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه خانه توسط موجر زودتر از موعد قرارداد

سلام
من مستاجر هستم و الان صاحب خانه من خاسته خانه را تخلیه کنم. و دو ماه هم بهم فرصت داده. میگه خونه رو میخام.
با توجه به اینکه قراداد من تا آبان سال اینده مهلت دارد
ایا ایشان میتواند اینکار را بکند صرفا برای اینکه خانه را لازم دارد؟
آیا اصلا میتواند در این روزها و درفصل زمستان اینکار را بکند؟
پس خسارت من چه میشود. حتی اکر خانه ای پیدا کنم باید هزینه جابه جایی و قرارداد را بدهم؟

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

تا پایان مدت اجاره نمی‌تواند
درصورت نیاز مشاوره تلفنی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تا زمانی که از متن قرارداد تا موعدش نرسیده الزامی به تخلیه ندارید. فقط باید اجاره‌بهای خود را به موقع پرداخت کنید مگر آن که بین شما و موجر توافق غیر از این صورت گیرد و وی مبلغ رهن الاجاره را به شما پرداخت کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه قرارداد دارید جای نگرانی نیست برای شما مگر شرط شده باشد
با یک وکیل مشورت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر به هیچ عنوان نمی تواند و شما می توانید تا آبان ماه سال بعد ساکن باشید.
مگر اینکه در قرارداد شرط فسخ وجود داشته باشد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با توجه به اینکه مهلت قرارداد شما باقی مانده ایشان نمی تواند خانه را تخلیه نماید مگر اینکه با طرح دعوی در شورا تخطی شما از شرایط قرارداد یا قانون را ثابت نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
بدوا در اینخصوص اظهارنامه ای برای ایشان ارسال نمایید و اجاره بها ها را سر موعد خودش پرداخت کنید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر قرارداد اجاره تا پایان مدت قرارداد باقی خواهد ماند مگر در قرارداد شرط تخلیه شده باشد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
خیر ایشان حق چنین کاری را نخواهند داشت و میتوانید از بابت مزاحمت از ایشان شکایت نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
موجر چنین حقی ندارد . ولی با توافق می توانید خسارات وارد به خود را از وی بگیرید و تخلیه نمایید .
شرایط مندرج در اجاره نامه هم را هم مد نظر باید قرارداد .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،نیاز شخصی خود یا افراد تحت تکفل را باید ثابت کند صرف ادعا نمیشود. اصل بر لزوم و صحت قراردادهاست.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مهلت قرارداد شما باقی مانده ایشان نمی تواند خانه را تخلیه نماید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر به هیچ‌وجه قرارداد اجاره عقد لازم است مگر در قرارداد چنین شرطی داشته باشید که انهم قابل بررسی است

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود خیر مگر در قرارداد شرط شده باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر باید تا پایان مدت اجاره صبر کند

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی خیر درصورتی که شرط فسخی در قرارداد ذکر نشده باشد امکان الزام به تخلیه شما تا پایان مدت قرارداد وجود ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر اصولا تا انقضای قرارداد نمی تواند اقدامی انجام دهد مگر با توافق

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام اصولاً تا پایان مدت اجاره نمی تواند مگر اینکه در قرارداد شرطی به نفع ایشان شده باشد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تا پایان مدت قرارداد اجاره می توانید در آنجا بمانید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

عقد اجاره از عقود لازم است و ایشان چنین حقی را ندارد مگر اینکه در این خصوص توافقی شده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
خیر تا آبان سال بعد هیچکس نمی تواند شما را بلند نماید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خی تخلیه قبل از موعد له هر بهانه ای نمی پذیرند

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مفادقراردادتان مراجعه نماييد

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام.
باید قرارداد شما بررسی شود
اما در حالت معمول تا پایان مدت اجاره شما مالک منافع هستید و امکان تخلیه نیست.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر تا سال اینده مهلت دارید و اجاره بهای ماهانه را به موقع پرداخت کرده اید کاری از پیش نمی بره

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام قبل از خاتمه مدت قرارداد نمیتواند مگراینکه با هم توافق کنید

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

سلام
چون هنوز مدت قرارداد مونده نمتونه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر نمیتواند تخلیه ملک را بخواهد وشما هم الزامی به تخلیه ندارید مگر با توافق طرفین

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مطابق با اجاره نامه تنظیمی این امر بعید به نظر نخواهد رسید.