مشاوره حقوقی رایگان - تحویل کالای غیر از درخواستی

باسلام
من از شرکت ... یک عدد ماشین لباسشویی مدل ... 9 کیلویی بهواسطه خرید از نمایندگی رسمی ... تهیه کردم.
موتورهای ماشین لباسشویی یکی ستمه دار هستش که ارزونتره و یکی بدون تیمه. بدون تسمه هم خودش اینورتر داره و .... که اینورتر ارزونتره.
مدل مورد سفارش ما ... بود اما به ما اینورتر تحویل دادن. تماس هم گرفتم نمایندگی گفت کلاً مدلهای جدید رو اینورتر میزنن که طبعاً ارزونتر هم هستش. خرید من نقدی بود.
به شماره سراسری اعتراض کردم که قراره رسیدگی کنند.
سوالم اینه که چه درخواستی باید بکنم؟
اگه گفتن .... نداریان م من میتونم تقاضای برگشت اصل پود 3% سود ماهانه به صورت روزشمار و افزایش قیمت احتمالی داشته باشم؟ ضمناً جنس الآن آکبند در منزل موجوده.

پاسخ ها :

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

سلام، چنانچه کالای مورد درخواست شما رو نتونن تامین کنن، فقط میتونی درخواست استرداد اصل پولتون و خسارتی اگر وارد شده مثلا هزینه حمل رو بخواید اما سود رو خیر