مشاوره حقوقی رایگان - واریز اشتباه وجه به کارت

سلام وقت بخیر حدودا 20‌ روز پیش‌ مبلغ 200 هزار تومان به کارت بنده توسط یک مشتری واریز شد برای خرید یک جفت کتونی چون من انلاین شاپ دارم بعد از واریز وجه از مشتری درخواست آدرس، نام و... برای ارسال کالا کردم که ایشون نفرستاد و دیلیت اکانت کرد الان من چطور میتونم با ایشون ارتباط برقرار کنم که بهشون بگم موجودی کتونی به پایان رسیده و مبلغ رو بهشون برگردونم که یه وقت برام درسر نشه، ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر نتوانستید در فضای مجازی پیدا کنید واریز کنید به حساب دادگستری

محمد طاهری

محمد طاهری :

تا ايشان درخواست ندادند دردسر نمي شود . ضمن اينكه مي توانيد سوابق نگاه داريد ويا به حساب مبدا واريز كنيد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بلا فاصله پول را به همان حسابی که به حساب شما واریز کرده انتقال بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به همان حساب برگشت دهید