مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل در مال نامشروع

سلام
به پیشنهاد یه قرارداد توافقی با یه نفر بستم که یه وامی بگیرد و به یک مبلغی بمن بدهد من در قبال سفته و سند خونه در رهن بزنم
اما از من 12میلیون پول گرفته
یه سکه دادم بهش برای رشوه بقول خودش به رییس بانک
و تو و قرارداد هم 4میلیون پشیمونی از پرداخت وام نوشتیم توافق کردیم

اما به گفته خودش وام را گرفته و نداد و پولای خودم و 4میلیون خسارت و سکه را هم نمیدهد
شکایت کردم و اومده کلانتری که اونجا سازش کنیم اما الکی گفت حسابام بسته ان
و دوباره پرونده برگشته دادگاه الان محل نمیزاره میگه پرونده بنفع من بسته میشه
رفتم دادگاه گفتن پرونده در دست تحقیقه هنوز بررسی و ثبت نشده من نگران شدم ممکنه قرار منع تعقیب صادر بشه و علارغم اظهاراتش که اقرار کرده و قرارداد و مبالغ دریافتی از من را تو کلانتری قبول داشته و صورتجلسه شده. ممکنه دادگاه بنفع اون رای صادر کنه و بگه پولی طلب نداری
تمام رسیدهای پرداخت وجه را دارم
رسید سکه را دارم

لطفا راهنمایی کنید ایا میتواند از راه قانونی ادای واقعی من را رد کند چون طرف مقابلم وکیل دارد

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

اگر در دادگاه هم مطالبات رو قبول کرده نمیتونه انکار کنه