مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه

سلام. بنده 4 فروردین ماه همراه پسر عمه ام با موتور دچار تصادفی شدیم و با درب یه خودرو برخورد کردیم. البته من ترک موتور بودم و در نهایت هم نظر کارشناسان پنجاه پنجاه شد.
در حال حاضر با گذشت سه ماه از حادثه و طی شدن تمام مراحل پزشکی قانونی و دادگاه، فرد مقصر که پنجاه درصد دیه من رو باید پرداخت کنه و با این که بیمه شخص ثالث داره، در تحویل مدارک به بیمه تعلل میکنه و بهونه می آره.
میخواستم بدونم الان من که ترک موتور بودم میتونم به صورت جداگانه اقدامی انجام بدم؟
اگه میشه باید چیکار کنم؟
ممنون.

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

ایا در دادنامه بدوی دیه شما نحاسبه شده ؟