مشاوره حقوقی رایگان - معنی حکم داده شده از طرف دادگاه تجدید نظر

باسلام.
در مورد پرونده ای مربوط به ارثیه حکم دادگاه به نفع ما صادر شد. طرف مقابل تجدیدنظر خواهی کرده و پیامک حکم دادگاه تجدید نظر با این مضمون امروز برای ما ارسال شده :
( رای مورد اعتراض نقض و دعوی خواهان رد شد.)
میخواستم خواهش کنم معنی این رای رو به من بفرمایید که آیا به نفع ماست یا نه.

پاسخ ها :

آیدا رضوانی

سرکار خانم آیدا رضوانی :

خیر اگر رای اول به نفع شما بوده این به این معنی هست که رای نقض شده و به ضرر شما صادر شده

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام.به این معنی که رای صادره نقض و بی اعتبار شده است