مشاوره حقوقی رایگان - پولشویی

عرض سلام یکسال قبل کارت عابر من سرقت یا مفقود شد و رمز روی آن نوشته بود اس ام اس بانکش هم غیر فعال بود به علت استفاده نکردن از این کارت از سرقت یا مفقودی مطلع نشدم... در دو نقطه کشور یکی قائنات و دیگری کنگاور دو مبلغ نسبتا اندک از کارتی دیگر بکارت من واریز و برداشت شد ... کارت من مسدود اتهام پولشویی بمن وارد که با وثیقه به زندان نرفتم یکی از شکات از ادامه ی شکایتش صرفنظر کرد و دومی پیگیری کرد که حکم آمد: بدلیل اینکه کسی که عاقل باشد هرگز از کارت خود جهت اعمال خلاف و پولشویی استفاده نمیکند در نتیجه متهم تبرئه میشود و درخواست تجدیدنظر هم ندادند... با توجه به اینکه دانشجوی حقوقم جهت کانون به مشکل برخورد میکنم؟ تکلیف اون 2پرونده چیست؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بسته به میزان مجازات و واجد سوء سابقه شدن، امکان ایجاد مشکل برای ازمون کانون وجود دارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به برائت شما از اتهام وارده هیچگونه سو سابقه ایی برای شما ثبت نمیگردد