مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از ملاقات با فرزند

با سلام و عرض ادب.
خانم من از بهمن 99 به خانه پدری رفتند و بعد از چند ماه تقاضای مهریه کردند و پسرم رو هم همراه خودشون بردند. از اون موقع تاکنون بزرگتر های خانواده نتوانستند خانم رو راضی به برگشتن کنند. ایشان از ملاقات من با پسرم امتناع میکنند و حتی چندین مرتبه پدر، عمو، دایی و ... و حتی چند نفر از اقوام خودشان رو واسطه کردم که بگذارد پسرم رو ملاقات کنم ولی هر بار اون رو از من و اقوامم مخفی کرده است. حالا یک ماهی هست تقاضای استرداد پسرم رو کردم که هنوز رسیدگی نشده است.
آیا میتونم اون رو به خاطر این که اطمینان از خانواده خانم به خصوص دایی های او ندارم استرداد بکنم؟ آیا میشود بابت مخفی کردن و امتناع کردن از دیدار من با پسرم از خانم و خانواده ایشان شکایت کنم؟ ممنون میشوم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
استرداد خیر باسد دادخواست ملاقات دهید البته اگر حضانت با مادر باشد