مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات با فرزند

آیا قانون صراحتا عنوان کرده که
1.ملاقات باید کجا انجام شود.محل سکونت فرزند یا محل سکونت پدر یا مادر
2.چه کسی باید فرزند را به محل ملاقات بیاورد.پدر یا مادر
3.ممانعت از ملاقات با فرزند به چه معنی است.نبردن فرزند نزد مادر برای ملاقات با جلوگیری از آمدن مادر نزد فرزند برای ملاقات

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی با شما هستش تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معمولا توافق طرفین مد نظر است ولی اگر توافق نکنند قاضی دادگاه مکان و زمان را مشخص میکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر قاضی در دادنامه محل ملاقات را مشخص خواهد کرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ملاقات در اقامتگاه فرزند صورت می گیرد که همان اقامتگاه مادر است .
قاعدتا پدر برای ملاقات باید به محل اقامت فرزند برود
جلو گیری از ملاقات فرزند جرم است .
در واقع اقامتگاه طفل همان اقامتگاه پدر یا مادری است که حضانت طفل با او است و طرف دیگر که حق ملاقات دارد باید به اقامتگاه طفل جهت تحویل برود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

یا برمبنای توافق است یا در رای تعیین شده و اگر حضانت با مادر است محل ملاقات طفل محسوب و باید از آن محل فرزند تحویل گرفته شود
مهیا ننمودن جهت ملاقات ممانعت محسوب می گردد

حسن زاهدپاشا

جناب آقای حسن زاهدپاشا :

سلام،تعین محل ملاقات با نظر دادگاه صورت می‌گیرد وهرمکانی را که دادگاه صلاح بداند تعیین می‌کند.کسی که فرزند تحت نگهداری وحضانت وی است باید خودش یا نماینده اش فرزند را برای ملاقات حاضر نماید. در مورد سوال آخر هر دو مورد میتواند مشمول ممانعت تلقی گردد.