مشاوره حقوقی رایگان - اجازه ندادن دیدن پسرم توسط پدرزن

سلام خانم بنده چندروز قهر کرده و رفته خانه پدرش حالا من رفتم دنبالش پدر و مادرش حتی نگذاشتن که من پسرم ببینم و میگن حق نداری بچه رو ببری و نمیگذارن که پسرم با تلفن حرف بزند با من. الان من میتونم برم انجا بعدش زنگ بزنم به 110 بیاد که پسرم بگیرم یا نه ؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
میتوانید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی درخواست ملاقات با فرزند ثبت کنید تا مسئله قانونی پیش رود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظرم اقدام از طریق دادگاه بهتر است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اقدام از طریق تقدیم دادخواست حقوقی وتعین وقت ملاقات طفل توصیه میگردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق قانونی ملاقات فرزند را مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر . ولی شما میتوانید در دفتر خدمات قضایی دادخواست خود را مطرح نمایید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست دستور موقت مبنی بر ملاقات فرزند بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی درخواست ملاقات با فرزند ثبت کنید تا مسئله قانونی پیش رود

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

با سلام.دادخواست تمکین ونیز ملاقات فرزند را مطرح کنید ولی عاجل وفوری واز طریق دفتر خدمات وچنانچه مایل بودید تماس حاصل نمایید تا محتوای هر دو دادخواست را بیان نمایم-شماره مدیر دفتر 09128889189

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظرم برای زوجه اظهارنامه رسمی ارسال نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بهتر است مشکل خود را با گفتگو کردن با زوجه حل نمایید . در غیر این صورت ،
شما باید دادخواست دستور موقت ملاقات فرزند را به طرفیت زوجه مطرح نمایید و سپس ..

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام
سوال شما تکراری می باشد و توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده لذا اگر نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام با پليس تماس بگيريد و از طريق دادگاه اقدام كنيد
٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥ علي صبحي