مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک با وکالت بلاعزل و فوت فروشنده

سلام اگر ملکی به صورت وکالت بلاعزل از وارث مالک ملک خریداری گردیده باشد و یک قولنامه دستی امضا شده نیز داشته باشیم چنانچه بعد از چند سال یکی از این وراث فوت کند تکلیف ملک خریداری شده با وکالت بلاعزل چیست آیا فرزندان شخص فوت شده می توانند ادعایی داشته باشند (در صورتی کسانی هم شاهد باشند که این ملک به صاحب وکالت فروخته شده است)

پاسخ ها :

یزدانی          محمدرضا

جناب آقای یزدانی محمدرضا :

نیاز به طرح دعوی اثبات وقوع عقد بیع دارید