مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

با سلام
بنده طی اختلافات زیادی که با همسر دوم داشتم از ایشان به طور رسمی جدا شدم که قبل جدایی هنوز ازدواج به صورت رسمی ثبت نشده بود . ایشان بعد از گذشت مدتی از جدایی اقدام به خودکشی کردندو عکسهایی از خودشان در تلگرام برای بنده فرستادند که دیدن همین عکسها باعث شد بنده به منزل ایشان بروم و به خاطر حال روحی و جسمی وخیم شان به دادگاه رفته و اعتراف کردم که همسر بنده هستند . ولی برای عقد بنده به محضر نرفتم و ایشان یک طرفه و بدون آزمایشات قبل ازدواج ثبت محضری کردند ‌. حالا با وجود همان مشکلات متعدد و حتی بیشتر و اینکه فرزند این خانم علی رغم میل باطنی بنده در منزل ایشان هست چطور باید با این قضیه برخورد کنم ؟؟؟ آیا به اجبار باید ادامه زندگی بدهم با ایشان ؟؟؟
ضمنا این خانم از طریق دادگاه اقدام به گرفتن نفقه و خانه و لوازم مورد نیاز کردند که دادگاه بنده را محکوم کرده . لطفا راهنمایی کنید ...

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مرد هر زمان بخواهد می تواتد زنش را طلاق بدهد. اقدام به دادن طلاق کنید