مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

دو ماه پیش از شورای حل اختلاف بهم زنگ زدن که همسرم تقاضای مهریه کرده و دادگاه اول رسیدگی رو اعلام کردن. من چون جای دوری بودم نرسیدم برم چون یک روز قبل بهم زنگ زده بودن ولی بعد از گذشت دو ماه هنوز از اجرائیه خبری نیست. من تهران هستم و همسرم استان اردبیل. اجرائیه باید به دست من برسه تا من اعتراض بزنم ولی خبری نیست. اجرائیه چطور به دست من میرسه وقتی همسرم از شهرستان اقدام کرده. البته نامزد هستیم.

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

مرجع صالح به رسیدگی دادگاه میباشد نه شورا . شورا جهت رسیدگی ابتدایی و یا جهت صلح و سازش بوده .
پس حکم اصلی از دادگاه صادر میشود
صمنا مهلت اعتراص شما بعد از صدور حکم است نه صدور اجراییه