مشاوره حقوقی رایگان - ابرا مهریه

با سلام خدمت وکلای محترم.
اگر خانمی یک سال پیش در سند عادی بنویسد مبنی بر این که اینجانب ... زوجه سند نکاحیه شماره ... در سلامت کامل جسمی و روحی و بدون هر گونه اجاری و با رضایت کامل قلبی مهریه خود را که طبق سند نکاحیه 100 سکه است به شوهرم ابرا نموده و شوهرم دیگر تکلیفی در پرداخت به من ندارد و بری الذمه است و هر گونه ادعا و اعتراضی که موجب بطلان این سند بشود فاقد وجاهت قانونی است و حق هر گونه ادعا و شکایت را از این تاریخ از خود سلب و ساقط میکنم و امضا و اثر انگشت بزند و دو تا شاهد هم خودش بگیرد و امضا و انگشت بزنند.

آیا الان میتواند ادعایی نسبت به مهریه داشته باشد؟ آیا راهکاری هست که بشود مهریه رو گرفت؟ شرایط زندگی بدی دارد و گرفتار هست و میگوید که شوهرم من را گول زده است و این نوشته رو از من گرفته است. ممنون میشوم اگر راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

احمد عباسی

جناب آقای احمد عباسی:

سلام
با توجه به تنظیم چنین سندی حتی در قالب عادی امکان رجوع به ابرا مقدور نیست و موضوع مهریه قابل اجرا نخواهد بود