مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ارث

باعرض سلام و خسته نباشید. حدودا 15سال هست که پدر و مادرم فوت کرده اند. از فوت پدر برای ما 4تا برادر یک منزل به ارث ماند. به عناوینی تقریبا 15 سالی طول کشید تا برادر بزرگمان خانه را از ما 3برادر دیگه خریدند. و سهم هر کدام را دادند یکی از برادرها دارای همسر و بچه هستند بقیه مان مجردیم. حالا صاحب خانه که برادر بزرگمان هست و مجرد چون بر روی کشتی کار میکند به ما دو تا برادر که مجرد هستیم بخاطر اینکه آواره نشویم پولمان از دست نرود اجازه داده در منزل پدری زندگی کنیم ولی به آن برادر که دستش به قول قدیمیها به دهن ش میرسه اجازه ورود به منزل را بدون اجازه من که یکی از دو برادر مجرد هستم را با اجازه ام داده. آن برادر ناراحت از دست ما میخواهد طلب اجرت لمثل ارث کند و میگوید شما 15سال خانه پدر نشسته اید بایستی اجرت بدهید به من هم نمی توانید بگویید وارد خانه شوم یا نشوم. ... خدایی برادر بزرگ که صاحب خانه هست در این 15سال بیشتر دریا بوده ماها هم از شما چه پنهان زندان و کمپ کموبیش بودیم. آیا صاحب خانه اجازه ندارد از ملک خود حفاظت کند. این برادرمان میتواند اقدام به رفت آمد بدون اجازه ولی اجرت کند .... خیلی ممنون زیاد مزاحم شدیم ‌. متشکرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

برادر شما که سهم خوش را فروخته اجازه ورود به منزل را ندارد مگر با رضایت مالک
ولی برادر می تواند مطالبه اجرت المثل نمایید اگر و اگر ..

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که برادر خریده باشد اجرت المثل موضوعیت ندارد